VIGTIGT! VIGTIGT!
CFU Danmark har besluttet at lukke for adgangen til nuværende udgave af ProjektApp d. 1. juli 2021. Det skyldes, at vi ikke forventer at kunne tilbyde tjenesten i det kommende skoleår, idet tjenesten skal omprogrammeres med henblik på at kunne leve op til GDPR-regler. Vi informerer på denne side, når der er nyt at fortælle.

Spørgsmål og support-anmodninger rettes til programdatateket@via.dk
Elev

Hvis du skal i gang med at skrive projektopgave, kan du oprette dig som bruger her.

Din lærer/vejleder giver dig en projektkode, som du skal bruge for at deltage i projektforløbet. Denne projektkode skal du bruge efter, at du har oprettet dig som bruger.


Lærer/vejleder

ProjektApp.dk hjælper dig og dine vejlederkollegaer med at styre aktiviteterne under projektopgaven, både under planlægningen og afviklingen af projektugen.

ProjektApp.dk giver jer mulighed for at have overblik over elevernes arbejdsproces og over hvor langt de er kommet med opgaven.

Hent denne artikel for at se hvad projektværktøjet kan eller opret en bruger og prøv det selv. Brug af værktøjet er gratis.


Forældre

Hvis du, som forælder, vil vide mere om projektopgaven kan du læse mere om det på denne side. Her har vi samlet beskrivelser, deadlines og råd til hvordan du bedst kan hjælpe til.


Som forælder behøver du ikke at oprette dig som bruger.

ProjektApp.dk er lavet af læringsvejleder Karin Kjeldsen og lærer Ann Frank fra Hornslet Skole, Syddjurs Kommune i samarbejde med Bytelab A/S. Endvidere har fagkonsulent ved UVM, Lise Vogt, været tilknyttet projektet med faglig bistand. Projektet er støttet af Kulturstyrelsen. Ideen er blevet realiseret gennem appspiren.dk.

Denne side er optimeret til HTML5 og CSS3 kompatible browsere, eksempelvis WebKit(Chrome, Safari), Firefox eller Internet Explorer 10.